Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino

Potrebna mi je Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino za putovanje u avgustu. Koja je cena karte i red letenja. Hvala. Milovan Džajić, Srbobran

Posetilac: Milovan Džajić, Srbobran
Datum: 05.06.2019
Grupa: Avio karte

Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino

Poštovani gospodine Džajić,

Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino se već sada može kupiti. Kompanija Air Serbia počinje direktno da leti na liniji Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino od 17.07.2019. u oba pravca! Povratna avionska karta na liniji Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino se može kupiti po ceni OD 96 EUR sa svim plaćenim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Letovi na liniji Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino će se u avgustu obavljati u oba pravca sredom i nedeljom. Za sve dodatne informacije u vezi teme Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put.


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa ako i za putovanje na liniji Niš Frankfurt Han avionska karta jeftino bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti NA OVOM LINKU.

Način kupovine avionske karte Niš Frankfurt

INFOBOX[1]